WT signa un conveni amb l’Associació Catalana de Sommeliers

30 julio, 2015

Aquest dijous 30 de juliol, l’Associació Catalana de Sommeliers va establir un nou marc de col·laboració amb WineTrust, amb l’objecte de participar al Comitè d’Avaluació de la Declaració WT del Vi i del Reglament 2015 d’Especificacions per a un bon servei del vi. Ambdós documents són la base desenvolupada per Wine Trust per a l’avaluació dels establiments que ofereixen un servei de vins al públic amb un estàndard de qualitat superior i que guien la concessió del distintiu WT (www.winetrust.eu).

A l’acte, el Sr. Pablo Chamorro (Director de Wine Trust i Ecomundis Editorial) i el Sr. José Roldán (President de l’Associació Catalana de Sommeliers), van donar signatura del conveni de col·laboració i reconeixement mutu, que preveu també accions de divulgació i comunicació d’aquests espais on els sommeliers posen en valor la seva professió.

L’1 d’agost és la data d’obertura oficial de les primeres candidatures per Catalunya a la distinció Wine Trust.  Aquest nou segell, únic a tot l’estat, el  podrem veure a partir de l’any vinent en primícia als establiments catalans adherits i té com a objectius principals els següents:

ACS-Conveni-Juliol2015
 • Donar a conèixer aquells bars i restaurants que aposten clarament per un tractament excel·lent del vi en benefici de consumidor i que alhora divulguen la seva cultura i valors.
 • Facilitar la seva localització a les ciutats i pobles, mitjançant la Guia WT, que es publicarà el primer trimestre de l’any 2016 i de forma on-line a winetrust.eu
 • Motivar i apropar nous clients per al consum responsable i moderat del vi als establiments Wine Trust. Consumidors que fins ara no s’han vist atrets per l’oferta de vi, per no disposar de referents innovadors o prou atractius pels seus hàbits d’oci i preferències, o per no haver trobat el tractament i locals adequats on gaudir-ne.
 • Fidelitzar el consumidor Premium que ja aprecia i busca aquests locals on vol gaudir d’una àmplia oferta i d’un servei de qualitat.

Els titulars dels establiments candidats a la distinció Wine Trust ja poden sol·licitar l’inici del procés d’adhesió de forma totalment gratuïta a http://winetrust.eu/enrollment-submit/. A mitjans del mes d’octubre Ecomundis Editorial convocarà a premsa i mitjans del sector per a la presentació oficial conjunta amb el Gremi de Restauració de Barcelona i l’Associació Catalana de Sommeliers.

TARJETA-INFORMATIVA2
TARJETA-INFORMATIVA22

0 Comentarios en este artículo.

Puedes añadir un comentario

Valoraciones

 • Vinum Nature Bcn

  Museu Marítim de Barcelona  1
  Vinum Nature Bcn
  Wine Trust editor quote Cita profesional el 1 de Junio que presenta la muestra más representativa de los vinos ecológicos del país.
  on 25 mayo, 2015

Nearby

  Please share your location to view this widget content