WT signa un conveni amb el Gremi de Restauració de Barcelona

30 julio, 2015

Aquest dimecres 29 de juliol va tenir lloc al Gremi de Restauració de Barcelona, l’obertura oficial de les primeres candidatures per Catalunya a la distinció Wine Trust. Un reconeixement que atorga Ecomundis Editorial als establiments que ofereixen un servei de vins al públic amb un estàndard de qualitat superior i que ve regulat per la Declaració WT i el seu Reglament 2015 d’Especificacions per a un bon servei del vi.

wtclub_L

Els principals objectius d’aquest nou segell, únic a tot l’estat i que podrem veure a partir de l’any vinent en primícia als establiments catalans adherits són:

 • Donar a conèixer aquells bars i restaurants que aposten clarament per un tractament excel·lent del vi en benefici de consumidor i que alhora divulguen la seva cultura i valors.
 • Facilitar la seva localització a les ciutats i pobles, mitjançant la Guia WT, que es publicarà el primer trimestre de l’any 2016 i de forma on-line a winetrust.eu
 • Motivar i apropar nous clients per al consum responsable i moderat del vi als establiments Wine Trust. Consumidors que fins ara no s’han vist atrets per l’oferta de vi, per no disposar de referents innovadors o prou atractius pels seus hàbits d’oci i preferències, o per no haver trobat el tractament i locals adequats on gaudir-ne.
 • Fidelitzar el consumidor Premium que ja aprecia i busca aquests locals on vol gaudir d’una àmplia oferta i d’un servei de qualitat.
StandWineTrust_l.jpg

Al mateix acte, el Director d’Ecomundis Editorial, el Sr. Pablo Chamorro, i el Director General del Gremi de Restauració de Barcelona, el Sr. Roger Pallarols, van donar signatura a un conveni de col·laboració i reconeixement mutu amb l’objectiu de donar una major visualització dels establiments que segueixen aquest criteris.

Els titulars dels establiments candidats a la distinció Wine Trust ja poden sol·licitar l’inici del procés d’adhesió de forma totalment gratuïta a http://winetrust.eu/enrollment-submit/. A mitjans del mes d’octubre Ecomundis Editorial convocarà a premsa i mitjans del sector per a la presentació oficial.

Ecomundis Editorial, SL.

Pablo Chamorro

0 Comentarios en este artículo.

Puedes añadir un comentario

Valoraciones

 • Vinum Nature Bcn

  Museu Marítim de Barcelona  1
  Vinum Nature Bcn
  Wine Trust editor quote Cita profesional el 1 de Junio que presenta la muestra más representativa de los vinos ecológicos del país.
  on 25 mayo, 2015

Nearby

  Please share your location to view this widget content